Termeni si Conditii

TERMENI

Definitii


Termenii "tu.ro", "site-ul", "noi", "compania" reprezinta firma Tricouri Urate SRL si serviciile sale oferite prin site-ul tu.ro; . Tricouri Urate SRL are sediul principal in Bucuresti, str. Dreptatii nr 6, tel.0720 1234 00 si este inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J40/6458/06.06.2012, cod fiscal RO30279625. Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile Tricouri Urate SRL, indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare, iar Program va fi folosit pentru a desemna programul de asociere.

Participarea la program


Pentru a participa la acest program veti completa un formular pe site-ul nostru. Noi vom evalua cererea dvs. si va vom accepta sau va vom respinge. Va putem respinge cererea de participare daca decidem ca site-ul/site-urile dvs. nu sunt potrivite pentru a participa la acest Program. Site-urile care vor fi respinse sunt cele care:
 • promoveaza materiale explicit sexuale
 • promoveaza violenta
 • promoveaza discriminare bazate pe rasa, sex, religie, nationalitate, orientare sexuala sau varsta
 • promoveaza activitati ilegale
 • include tu.ro sau variante cu greseli in link-urile violeaza in vreun fel drepturile proprietatii intelectuale

Participand la Program sunteti de acord sa nu va implicati in niciuna dintre aceste activitati. Daca va acceptam cererea in Program, iar site-ul va fi considerat necorespunzator pentru Program, ne vom permite sa terminam acest acord.

Din momentul in care site-ul dvs. a fost acceptat in Program, veti putea folosi codurile-sursa pentru a introduce link-urile pe site-ul dvs. Veti fi responsabil de continutul, stilul si plasarea acestor referinte. Daca va este acceptata asocierea, puteti adauga sau scoate link-urile de pe site-ul dvs. oricand doriti, fara aprobarea noastra.

Participand la acest program sunteti de acord sa plasati link-uri pe site-urile dvs., iar prin acestea, Tricouri Urate SRL sa primeasca informatii de la sau despre vizitatorii site-ului dvs. Spam-ul sau utilizarea necorespunzatoare a adreselor de e-mail nu sunt acceptate si vor duce la terminarea acordului si excluderea din program.
In plus, sunteti de acord ca putem monitoriza site-ul dvs. pentru a asigura buna functionare a link-urilor catre site-ul nostru (de a detecta link-urile care nu functioneaza).

Ca asociat sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.
Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :

 1. sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 3. sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
 4. sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 5. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 6. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 7. avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 8. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri care paralizeaza calculatoarele vizitatorilor.

Responsabilitatile site-ului dvs.


Veti fi singurul responsabil pentru dezvoltarea si actualizarea site-ului precum si pentru materialele care apar pe site-ul dvs. Veti fi responsabil pentru:

 • opratiunile tehnice si echipamentul necesar
 • crearea link-urilor pe site
 • verificarea materialelor care apar pe site-ul dvs., ca acestea sa nu fie ilegale si sa nu violeze drepturile unui tert (incluzand copyright-ul, marcile inregistrate,confidentialitatea sau alte drepturi personale
 • asigurarea ca site-ul dvs. are o politica referitoare la modul in care sunt stocate, folosite si dezvaluite informatiile utilizatorilor sau modul in care un tert poate colecta informatii despre utilizatori sau le pot oferi mesaje publicitare.

Termenii acestui acord vor avea efect asupra dvs. din momentul acceptarii cererii dvs. in cadrul programului. Fie dvs., fie noi, putem incheia acest acord, oricand, cu sau fara cauza. Ca urmare a incheierii acordului, dvs. veti indeparta de pe site-ul dvs. link-urile catre site-urile noastre si toate materialele care au legatura cu acest program de asociere. Veti primi comisioanele care vi se cuvin pana in momentul excluderii din program.

Generalitati


Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Tricouri Urate SRL in privinta utilizarii site-ului tu.ro. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Tricouri Urate SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului tu.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Tricouri Urate SRL sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Tricouri Urate SRLsau ale part enerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Tricouri Urate SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.


Plata catre persoane fizice


Se va incheia un contract civil de prestari servicii in care dumneavoastra veti fi prestator de sevicii prin internet, respectiv veti face publicitate produselor tu.ro pe site-ul dvs, trimitand potentialii cumparatori pe site-ul www.tu.ro pentru achizitionarea acestora. Impozitul pe veniturile obtinute din contracte de prestari servicii incheiate in baza Codului Civil este de 16%. Un procent de 10% din valoarea castigului realizat de dumneavoastra va fi retinut si achitat de catre Tricouri Urate SRL catre bugetul de stat pana la 25 a lunii pentru luna anterioara platii venitului. Suma castigata va fi virata in contul dumneavoastra, mai putin cu 10%, in termen de 15 zile de la semnarea anexei de plata. Diferenta de impozit de 6% va fi regularizata la inceputul anului urmator, dumneavoastra avand obligatia de a depune Declaratia speciala privind veniturile realizate, formular nr. 200 pana la data de 15 mai, urmand ca sa achitati diferenta de impozit catre bugetul de stat pe baza deciziei emise de catre organul fiscal.