Personalizare tricouri multiple

AI NEVOIE DE MAI MULTE TRICOURI IMPRIMATE CU SIGLA/LOGO-UL SAU MESAJUL TAU?

Persoana Contact:

Adresa de E-mail:

Telefon Mobil:

Date factuare firma:

Model si culoare tricouri:Detalii imprimare:

Vrei 10 sau 500 de tricouri personalizate, cu acelasi imprimeu, diferite, simple sau full color? Noi gasim solutia perfecta pentru tine! Am oferit pana acum acest serviciu la cerere si ne-am dat seama ca dorintele clientilor nostri sunt foarte diferite si foarte complexe. Cantitati variate, modele complicate, tricouri imprimate prin mai multe metode de imprimare, am gasit intotdeauna solutia cea mai potrivita si cea mai eficienta. Pentru ca stim ca modulul de designer din site nu este uneori suficient, vrem sa va detaliem oferta noastra pentru imprimare tricouri bulk:

Imprimare cu folie taiata la cutter plotter - Imprimarea se face cu folie taiata la cutter plotter si lipita pe tricou cu presa termica. Dimensiunea maxima a imprimeului este de 40x40 cm. Avantaje: Imprimeul este foarte rezistent, tricourile se pot spala la o temperatura mai mare, costuri competitive la cantitati mici. Dezavantaje: Aceasta metoda se preteaza la modele simple, in maxim doua culori, vectoriale.

Imprimare Direct-To-Garment- Imprimarea se face direct pe tricou cu ajutorul unei imprimante speciale. Dimensiunea maxima a imprimeului este de 30x50 cm. Avantaje: Se poate imprima full color, modelul poate fi orice imagine cu latura de minim 800px, se pot imprima cantitati mici de tricouri. Dezavantaje: Este cea mai scumpa varianta, tricourile realizate astfel trebuie spalate pe dos la 30 de grade.

Serigrafie - Imprimarea se face prin impingerea cernelii serigrafice pe tricou printr-o sita cu zone poroase si neporoase. Pentru fiecare model se face o alta sita. Dimensiunea maxima a imprimeului este de 45x34 cm. Avantaje: Se poate imprima full color, costurile sunt mult mai mici decat celelalte metode la cantitati mari. Dezavanjate: Se preteaza doar la cantitati mari de tricouri cu acelasi model (astfel se amortizeaza pretul sitei).

Pentru o oferta personalizata de imprimare pe tricouri nu trebuie decat sa urmati pasii urmatori. Ne trimiteti la eu@tu.ro sau folosind pagina https://www.tu.ro/contact.html modelul pe care il vreti imprimat (o imagine mica, ca sa ne dam seama despre ce este vorba), localizarea imprimeului, cantitatea dorita, modelul de tricou si culoarea tricoului. Noi raspundem cu o oferta personalizata, o varianta la care se preteaza modelul (sau mai multe daca este cazul), pret si o estimare de timp pentru finalizarea proiectului. Tricourile oferite sunt cele de pe site dar la nevoie putem sa va prezentam oferta completa a furnizorilor nostri.
Mai personalizat de atat nu se poate!