Ceas cu GPS Garmin Forerunner 205 - Tu.ro
In perioada 29.07 - 5.08 suntem in vacanta. Procesam comenzile incepand cu 8.08.2022!

GARMIN FORERUNNER 205

Garmin Forerunner 205
 
 
 
Capacitate: pastreaza informatii pentru 100 de locatii GPS si 1000 de ture de antrenament
Incarcare baterie/sincronizare date: prin conexiune la USB
Greutate: 77g
Dimensiuni display: 3.3 x 2.0 cm
Rezolutie display: 160 x 100 pixeli
Baterie: reincarcabila, li-ion
Autonomie baterie: pana la 10 ore
Rezistent la apa (IPX7)
Noi iubim Garmin din multe motive, dar undeva in varful listei este faptul ca nu isi scot din fabricatie modelele mai vechi atunci cand le lanseaza pe cele noi.

Garmin Forerunner 205 este modelul aparut inainte de 310XT si este din aceeasi clasa (este practic un Forerunner 305 fara monitorizare cardiaca). Nu va lasati pacaliti de pret, diferentele inte el si modelele mai scumpe nu sunt atat de mari pe cat v-ati astepta. Aceste trei ceasuri fac parte din clasa de ceasuri "multi-sport" si "personal trainer", trec de categoria numita "ceas de sport".

Semnal GPS puteric

Forerunner 205 este primul ceas la care Garmin a introdus un receptor GPS foarte sensibil si un nou model de antena GPS care se infasoara pe o parte a incheieturii tale, ca ceasul sa nu piarda semnalul sub copaci si langa cladiri inalte.

Un nou nivel de antrenament

Cu Forerunner 205 poti sa concurezi cu trasee facute de tine inainte, cu un "Virtual partner", poti sa iti configurezi antrenamente avansate (unde sa te alerteze daca ai iesit dintr-un anumit interval de viteza de exemplu), iti poti configura chiar si antrenamente pe intervaluri. Are "Auto Pause", ceea ce inseamna ca opreste antrenamentul daca incetinesti foarte mult (de exemplu la un semafor) si il porneste apoi automat cand cresti viteza. Triatlonistii si duatlonistii il vor iubi pentru ca are buton dedicat pentru schimbat sportul pe care il inregistreaza. Nu mai trebuie sa pierzi timp pretios cautand prin meniuri!

In timpul antrenamentului

Forerunner 205 are 3 ecrane principale de date pe care le cicleaza in timpul antrenamentului in mod automat. Ecranele sunt complet configurabile, fiecare are pana la 4 campuri care pot arata fix informatia care te intereseaza pe tine. Ca la fiecare model de Forerunner toate antrenamentele sunt stocate in memorie si poti revedea si analiza datele atunci cand ai nevoie.

Ce nu are comparativ cu modelele mai scumpe

Lui Forerunner 205 ii lipseste complet partea de analiza a pulsului, nu vine cu monitorizare cardiaca si nici cu suport pentru aceesoriile de interior (senzorul pentru pantofi sau cel pentru bicicleta statica). De asemenea, ca dimensiuni este identic cu Forerunner 305 si mult mai mare decat Forerunner 405: {https://www.tu.ro/img/fr205.jpg}

Datele obtinute se pot inscrie pe https://connect.garmin.com/ unde toate informatiile despre antrenament se analizeaza sub forma de harti si diagrame. Fisierele sunt compatibile si cu alte site-uri care analizeaza antrenamente GPS inregistrate.

ALTE PRODUSE CARE SE POTRIVESC LA CE AI FILTRAT

ADAUGA PAREREA TA!

Nume:
Email:
Comentariu: