Garmin Edge 705 cu monitorizare cardiaca si cadenta - Tu.ro
Tu.ro este in vacanta. Revenim la toamna!

GARMIN EDGE 705 CU MONITORIZARE CARDIACA SI CADENTA

Garmin Edge 705 cu monitorizare cardiaca si cadenta
 
 
 
 
Capacitate: pastreaza informatii pentru 100 de locatii GPS si 1000 de ture de antrenament; poate inregistra 4.5 ore de traseu la fiecare secunda
Incarcare baterie: prin conexiune la USB , incarcator CA
Dimensiuni: 5.1 x 10.9 x 2.5 cm
Dimensiunie display: 3.48 x 4.36 cm
Rezolutie display: 176 x 220 pixeli
Baterie: li-polymer, reincarcabila
Autonomie baterie: 15 ore
Rezistent la apa (IPX7)
Slot pentru card microSD (cardul nu este inclus)
Daca ai nevoie de un impuls, noul Garmin Edge 705 cu siguranta ca te va face sa-ti depasesti limitele. Edge 705 iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: GPS, ritm cardiac, traseul parcurs, cadenta si informatii legate de putere (prin dispozitive ANT+Sport optionale). Poti chiar sa iti compari rezultatele cu alti prieteni biciclisti. Ai toate astea intr-un dispozitiv wireless, cu un ecran color.

Traseul

Edge 705 vine cu o harta detaliata a Europei (spre deosebire de Edge 605 care are doar harta de baza) inclusa plus un slot pentru card micro SD ca tu sa poti adauga detalii despre harta, sa poti stoca antrenamentele facute sau sa poti salva traseele parcurse. Poti adauga optional MapSource City Navigator pe un card si poti primi instructiuni despre traseu. Ecranul color se poate citi chiar si in lumina puternica. Poti adauga si trasee montane daca te decizi sa iesi de pe drumurile principale.

Datele de care ai nevoie

Edge 705 masoara automat viteza, distanta, timpul, caloriile arse si altitudinea. Are un senzor sensibil care poate receptiona semnal GPS si sub copaci sau langa cladirile inalte. In plus are un altimetru barometric incorporat pentru a-ti furniza date foarte precise legate de schimbarile de altitudine

Ca si celelalte gadgeturi din familia Edge, 705 vine cu multe optiuni cool ca tu sa nu iti pierzi motivatia:
- Virtual Partner iti permite sa "concurezi" cu un partener virtual, pe o anumita distanta si cu o anumita viteza;
- Poti sa "concurezi" cu un traseu inregistrat in trecut pentru a va vedea progresele;
- Auto Pause opreste cronometrul cand incetinesti sau opresti si porneste cand accelerezi din nou, ca sa nu iti scada viteza medie pe traseul doar pentru ca stai la semafor;
- Auto Lap porneste automat o noua tura atunci cand treci de o locatie aleasa sau depasesti o distanta prestabilita.

Masoara-ti puterea

Edge 705 este compatibil cu dispozitive ANT+ care iti masoara puterea in wati pe masura ce tu pedalezi. Asa poti vedea cat efort depui, indiferent de conditiile traseului.

Masoara-ti ritmul cardiac si cadenta

Toate variantele de Edge 705 vin impreuna cu o curea pentru masurarea pulsului. In plus, acest pachet are si senzor pentru cadenta. Acasa poti vedea statistici si variatiile pulsului si cadentei pe diferite portiuni de traseu.

Compara-ti rezultatele

Daca vrei sa-ti masori puterile cu altcineva, acum ai ocazia. Edge 705 iti permite sa transferi date referitoare la un antrenament catre un alt dispozitiv Edge 705, pe o raza de 3 metri, activand optiunea "Transfer Data".


Datele obtinute se pot inscrie pe https://connect.garmin.com/ unde toate informatiile despre antrenament se analizeaza sub forma de harti si diagrame. Poti sa descarci trasee facute de alti biciclisti si sa le schimbi cu prietenii.

ALTE PRODUSE CARE SE POTRIVESC LA CE AI FILTRAT

ADAUGA PAREREA TA!

Nume:
Email:
Comentariu: