Garmin Edge 605 - Tu.ro
In perioada 29.07 - 5.08 suntem in vacanta. Procesam comenzile incepand cu 8.08.2022!

GARMIN EDGE 605

Garmin Edge 605
 
 
Capacitate: pastreaza informatii pentru 100 de locatii GPS si 1000 de ture de antrenament; poate inregistra 4.5 ore de traseu la fiecare secunda
Incarcare baterie: prin conexiune la USB
Dimensiuni display: 3.48 x 4.36 cm
Rezolutie display: 176 x 220 pixels
Dimensiuni: 5.1 x 10.9 x 2.5 cm
Baterie: li-polymer, reincarcabila
Autonomie baterie: 15 ore
Rezistent la apa (IPX7)
Slot pentru card microSD (cardul nu este inclus)
Garmin Edge 605 este un gadget perfect pentru toti pasionatii de ciclism. Vei fi mult mai motivat sa te antrenezi pentru ca acest dispozitiv cu GPS incorporat vine cu tot ce ai nevoie pentru a obtine performantele dorite. Iti arata pe unde trebuie sa o iei, iti inregistreaza traseul si toate informatiile despre traseu. Cand ajungi acasa downloadezi totul pe https://connect.garmin.com/, analizezi statistici sau schimbi trasee cu prietenii.

Traseul

Edge 605 vine cu o harta de baza a Europei inclusa plus un slot pentru card micro SD ca tu sa poti adauga detalii despre harta, sa poti stoca antrenamentele facute sau sa poti salva traseele parcurse. Poti adauga optional MapSource City Navigator pe un card si poti primi instructiuni despre traseu. Ecranul color se poate citi chiar si in lumina puternica. Poti adauga si trasee montane daca te decizi sa iesi de pe drumurile principale.

Datele de care ai nevoie

Edge 605 masoara automat viteza, distanta, timpul, caloriile arse si altitudinea. Are un senzor sensibil care poate receptiona semnal GPS si sub copaci sau langa cladirile inalte.

Ca si celelalte gadgeturi din familia Edge, 605 vine cu multe optiuni cool ca tu sa nu iti pierzi motivatia:
- Virtual Partner iti permite sa "concurezi" cu un partener virtual, pe o anumita distanta si cu o anumita viteza;
- Poti sa "concurezi" cu un traseu inregistrat in trecut pentru a va vedea progresele;
- Auto Pause opreste cronometrul cand incetinesti sau opresti si porneste cand accelerezi din nou, ca sa nu iti scada viteza medie pe traseul doar pentru ca stai la semafor;
- Auto Lap porneste automat o noua tura atunci cand treci de o locatie aleasa sau depasesti o distanta prestabilita.

Datele obtinute se pot inscrie pe https://connect.garmin.com/ unde toate informatiile despre antrenament se analizeaza sub forma de harti si diagrame. Poti sa descarci trasee facute de alti biciclisti si sa le schimbi cu prietenii.

ALTE PRODUSE CARE SE POTRIVESC LA CE AI FILTRAT

ADAUGA PAREREA TA!

Nume:
Email:
Comentariu: