Ceas Garmin Forerunner 310XT - Tu.ro
In perioada 29.07 - 5.08 suntem in vacanta. Procesam comenzile incepand cu 8.08.2022!

CEAS GARMIN FORERUNNER 310XT

Ceas Garmin Forerunner 310XT
 
 
 
 
Capacitate: pastreaza informatii pentru 100 de locatii GPS si 1000 de ture de antrenament
Incarcare baterie: prin conexiune la USB
Baterie: reincarcabila, li-ion
Dimensiuni: 5.4 x 5.6 x 1.9 cm
Dimensiuni display: 3.3 x 2.0 cm
Rezolutie display: 160 x 100 pixeli
Autonomie baterie: 20 ore
Rezistent la apa: pana la 50 m adancime
Garmin 310XT este un ceas multi-sport pentru cei pasionati de alergari, ciclism sau inot. Adica e perfect pentru triatlonisti :)
Are GPS incorporat, este water-proof, iar bateria rezista pana la 20 de ore. Cu alte cuvinte iti va deveni indispensabil.
Senzorul foarte sensibil iti va localiza imediat pozitia, iar semnalul se va pastra si sub copaci sau langa cladirile inalte.

Inoata fara griji

Ceasul este rezistent la apa pana la o adancime de 50 metri astfel incat iti poti verifica antrenamentele la bazinul de inot. Nu recomandam totusi sa il tineti pe mana in timp ce inotati pentru ca e posibil sa nu redea date exacte, cel mai bun loc este sub casca de inot. Are un design subtire si o bratara flexibila ca sa-l poti purta indiferent de conditii.

Tranzitie usoara

Cand te decizi sa iesi din apa si sa-ti incepi antrenamentul pe bicicleta monteaza ceasul pe ghidon si apasa butonul dedicat pentru schimbat sportul. Garmin Forerunner 310XT aduna toate activitatiile intr-un singur antrenament deci poti analiza rezultatele de la inceput pana la sfarsit.

Datele de care ai nevoie

Garmin Forerunner 310XT cu GPS incorporat iti inregistreaza locatia, distanta, timpul, viteza in fiecare moment. Are functionalitate wireless si se poate conecta usor la accesorii ANT+ optionale (de exemplu senzori de viteza, putere sau cadenta pentru antrenamente in interior). De asemenea functioneaza cu centura pentru puls care se poate cumpara ulterior.

In plus, nu te mai ratacesti! Poti vedea locatiile GPS salvate si te poti indrepta catre ele - formatul britanic Grid iti da informatii despre longitudine si latitudine.

Antrenamente avansate

Intervaluri, Vitrual Partner, Auto Pause, Auto Lap, antrenamente pe timp sau pe distanta, Forerunner 310XT include toate antrenamentele avansate cu care se mandreste gama de varf de la Garmin.

Stocheaza, analizeaza si imparte informatiile

Dupa terminarea antrenamentului poti transfera wireless datele obtinute catre computer. Datele obtinute se pot inscrie pe https://connect.garmin.com/ unde toate informatiile despre antrenament se analizeaza sub forma de harti si diagrame. Fisierele sunt compatibile si cu alte site-uri care analizeaza antrenamente GPS inregistrate.

ALTE PRODUSE CARE SE POTRIVESC LA CE AI FILTRAT

ADAUGA PAREREA TA!

Nume:
Email:
Comentariu: