Cana cu Graffiti - Tu.ro
In perioada 22 Decembrie - 6 Ianuarie suntem in vacanta si coletele ridicate de curier pe 21 decembrie se livreaza pe 27 decembrie la clienti. Craci1 Fericit!

CANA CU GRAFFITI

Cana cu Graffiti
 
Acest produs nu este in stoc si nu stim cand o sa fie.
30 roni
alerta stoc
atentie: nu o puneti in masina de spalat vase sau in cuptorul cu microunde
Capacitate: 300ml
Vine cu 3 culori care se coc in cuptor
Daca fugi mereu de garda si iti ascunzi tuburile de graffiti pe unde poti, iti dam noi o solutie de moment, care sa iti stapaneasca setea de mazgalit. O cana magica pe care poti sa desenezi ce ai tu chef. Deci poti sa iti bei cafeaua de dimineata in timp ce iti faci graffiti-ul de dimineata. Vine cu 3 culori, sa nu ti se para totul atat de monoton.

Distractia functioneaza cam asa: tu desenezi ce vrei tu pe cana (nu-ti fa griji, se sterge usor asa ca poti gresi linistit), incalzesti cuptorul la 160 de grade, pui cana in cuptor 30 de minute, dupa care o lasi sa se raceasca pentru cel putin 30 de minute. Si gata! Totul a fost imprimat pentru posteritate pe cana. Evident, poti adauga mai multe straturi in acelasi mod, desenezi - coci - racesti si tot asa. Doar sa ai grija sa se raceasca de tot inainte sa o folosesti sau sa mai adaugi straturi.
Nume:
Email:
Telefon (sa-ti dam SMS):

ALTE PRODUSE CARE SE POTRIVESC LA CE AI FILTRAT

ADAUGA PAREREA TA!

Nume:
Email:
Comentariu: